Contact met PaulaContact

Stel me een vraag, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je dat ik je bel, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.
Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om.

Contact met PaulaContact

Stel me een vraag, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je dat ik je bel, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden. Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om.

3 + 1 =

06 - 1370 7411

Spaarne 20, 5751 WJ Deurne

WhatsApp chat
 Stuur een WhatsApp

Veelgestelde vragen

Is er een wachttijd?

Op dit moment zijn er geen wachttijden. Je kunt bij mij snel terecht. Wel heb ik op bepaalde dagen al afspraken staan, waarmee ik rekening dien te houden.

Waar vinden de coachafspraken plaats?

Bij voorkeur bij jou thuis, omdat ik heb gemerkt dat mensen het meest op hun gemak zijn in hun eigen omgeving. Daarnaast geeft het me ook een beter beeld van je dagelijkse leven en helpt dat het verbetertraject in goede banen te begeleiden. Incidenteel kunnen afspraken ook op een andere locatie plaatsvinden. Voor wandelcoaching zoeken we een passend natuurgebied.

Coach je iedereen?

Ja, in principe wel. Coaching ís ook voor iedereen. Of je het moeilijk hebt of juist maar een klein duwtje in de goede richting nodig hebt, of je jong bent of oud: ik probeer iedereen te helpen. Per slot van rekening hoef je niet ziek te zijn om beter te worden. Alleen kinderen verwijs ik naar een gespecialiseerde kindercoach; dat is een vak apart.

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor coaching, psychosociale therapie en zorgbegeleiding is dat niet nodig, ook zonder verwijzing ben je van harte welkom. Soms verwijst een arts of andere hulpverlener je door, dat kan ook.
Voor begeleiding vanuit de Wmo is een beschikking van de gemeente nodig. Daar lees je hier meer over.

Kosten

Coaching en Psychosociale therapie

Maatwerk, ook hier. Soms lucht iemand zijn hart in één gesprek van drie uur. Soms volgt iemand een traject met meerdere afspraken over een langere tijd. Of belt iemand een paar keer per jaar, gewoon omdat het dan het moment is.

Kosten zijn dus afhankelijk van de vorm die bij jou past. En vormen zijn er vele. Bel me gerust voor informatie. Ik geef graag duidelijkheid. Een kennismakingsgesprek is zonder kosten en vrijblijvend.

En misschien is in jouw situatie vergoeding mogelijk.

Vergoedingen Coaching en Psychosociale therapie

Door de ziektekostenverzekering

Per 1 januari 2017 komen alleen therapeuten die in het bezit zijn van een opleiding Medische Basiskennis/Psychosociale Basiskennis, of daarvoor vrijstelling hebben in aanmerking voor vergoedingen door zorgverzekeraars. Het Verband voldoet aan deze eis.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico of de eigen bijdrage. Informeer bij je eigen verzekeraar en op Zorgwijzer. Aanvullende informatie over vergoedingen vind je ook bij de VIV en bij het RBCZ.

Praktijk en zorgverlener zijn in het bezit van een AGB-code en RBCZ-registratie.

Door de werkgever

Voor een werkgever is het van belang dat zijn werknemers ‘goed in hun vel’ zitten. Vaak zijn werkgevers dan ook bereid tot vergoeding van een coachtraject.

Zorgbegeleiding

En ook hier maatwerk. Kosten zijn afhankelijk van de zorgvraag, de bekostiging (PGB of particulier) en eventuele andere zorgaanspraken. Bel me gerust voor vragen en informatie, dan kan ik duidelijkheid geven. Een kennismakingsgesprek is zonder kosten en vrijblijvend.

Wil je een afspraak verzetten? Meld dit dan minimaal 24 uur van tevoren (op werkdagen) telefonisch of per mail. Voor afspraken die korter dan 24 uur tevoren afgezegd worden, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.